3 Tip kanggo Mbanyoni kulkas

3 Tip kanggo Mbanyoni kulkas

3 Tip kanggo Siap Nyiyapake Mbanyoni kulkas

Hot

Friday, December 29, 2017

3 Tip kanggo Siap Nyiyapake Mbanyoni kulkas

December 29, 2017 0

Njupuk kulkas kanggo diwenehake kabeh-banget-gampang. Wiwit piranti-piranti kasebut nindakake fungsi utami watara jam nalika mbebayani menehi kita masalah, gampang lali carane hard padha bener bisa. Saliyane ngijinake lemari es kanggo tiba ing pinggir dalan, akeh wong sing jarang ngresiki lemari es. Ora mung mbentuk aroma sing ora enak, nanging uga nyebarake bakteri lan bisa nyebabake kulkas dadi bahaya kesehatan. Begjanipun, ngresiki kulkas punika boten angel utawi mbuwang wektu. Sapa sing kepéngin menehi kulkas sing apik sekali bisa entuk manfaat saka pituduh ngisor iki.

1. Copot Kabeh panganan

Sadurunge miwiti proses reresik, ngeculake kulkas lan nyelehake kabeh barang sing bisa diremesake dadi coolers. Iki bakal nyedhiyani sampeyan kanthi akeh kamar kanggo ngresiki lan mesthekake yen ora ana panganan sing bisa kontak karo solusi reresik. Sawise kabeh panganan wis dibusak, jaga cabut kulkas. Wiwit lawang bakal mbukak ing saindhenging proses reresik, kulkas sampeyan bakal ngedhunake energi ekstra kanggo njaga suhu nalika ditinggalake. Sampeyan uga bisa njaga tingkat energi piranti kanthi mriksa kanthi nate diawasi sacara teratur dening layanan pangreksan Sub Zero sing paling cedhak.

2. Milih solusi kimia sing gratis

Amarga kasunyatan manawa kulkas duweke panganan panganan kulawarga sampeyan, sampeyan bakal kepengin nggoleki solusi sing apik tanpa kimia. Iki mesthekake yen ora ana bahan kimia residual bakal tetep ana sawise proses pembersihan rampung. Paling lemes bisa dibersihake kanthi solusi panas lan banyu-soda. Saliyane nggawe noda cendhak, solusi sing arang banget bisa nyingkirake bau lara. Sawise kulkas wis ditrapake kanthi cepet, pindhah liwat maneh nganggo spons utawa kain sing dampen banyu kanthi apik. Pamungkas, garing kulkas anyar sing dibersihake sadurunge nglebokake panganan ing.

3. Nglindhungi kulkas sampeyan nglawan Odour Future

Yen kulkas kerep nemokake dhewe amarga bau ala, sampeyan bisa kanthi gampang nip masalah kasebut ing pucuk. Sawise sijine pawon, nyelehake kothak manggang ing jero kulkas. Iki bakal nyerap macem-macem aroma sing ora apik lan tetep kulkasmu sing mentes seger. Kanggo asil sing paling apik, ganti soda manggang saben dina nganti telung sasi.

Wiwit kulkas sampeyan minangka papan sing aman kanggo panganan sing gampang rusak, sampeyan bakal kepengin supaya sampeyan tetep apik lan resik. Nganggo cara gampang tugas iki, ora ana alesan kanggo nyelehake ing backburner. Kanggo mbantu kulkas sampeyan tetep bebas saka kuman, aroma bakteri lan aroma, tumindake nggunakake tips reresik kasebut ing ndhuwur.
Read More